Portfolios - CRESCENT PLACE

CRESCENT PLACE

16 photos


Project Description

New large basement which doesn’t feel like a basement with exemplary natural light. Subterranean extension, with tricky structural work and external lightwell exceeding 6m in height. Remodelling and complete refurbishment of two storey house including provision of new services throughout. Furniture customised on site in order to follow the curves and shapes of the walls. Complete new flat roof with incorporated skylights to bring the day light into the basement area. New landscape.

  • Double and triple height space with mews house
  • 5m tall glazed sliding door
  • Incredible high quality of all the finishes
  • Environmental impact (U-values and energy performance rating): this project obtained very good rating from BREEM
  • This is a perfect example of all involved working together with synergy: from client, project manager, planning consultant, interior designer, contractor and sub contractors
  • A very challenging project, incredibly complex technically, which still looks effortless
  • The project exceeded all client expectations
PROJECT LOCATION:

Chelsea / London

JOB PROGRESS
100%